دستور بسیار سادهای برای پخت نان کدو تنبل قرار دادهایم که بسیار خوشمزه خواهد شد و به علت دارا بودن قند طبیعی از شکر کمتری استفاده میشود و برای سلامتی هم مضر نخواهد بود.
برای طرز تهیه نان کدو تنبل با هلوکوک همراه باشید.
مواد لازم:
- سه فنجان کنسرو پوره کدو تنبل
- یک و نیم فنجان روغن نباتی
- چهار فنجان شکر سفید
- شش عدد تخم مرغ
- چهار و سه چهارم فنجان آرد همه منظوره
- یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک و نیم قاشق چای خوری جوش شیرین
- یک و نیم قاشق چای خوری نمک
- یک و نیم قاشق چای خوری دارچین
- یک و نیم قاشق چای خوری جوز هندی
- یک و نیم قاشق چای خوری ادویه میخک
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم و یک ظرف 25 در 13 سانتی متری را چرب میکنیم.
کدو تنبل ، روغن ، شکر و تخم مرغ . آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین ، جوز ، میخک را درون یک کاسه بزرگ ریخته و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و خمیر مناسب بدست آید سپس درون ظرف مخصوص ریخته و درون فر به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار میدهیم و زمانی که رنگش به قهوهای تغیر رنگ داد از فر خارج میکنیم.